aluminijskom kapicom

Materijal od aluminija vijka kapa je aluminij. To je ekološki i bez mirisa.
To može izbjeći curenje vode, ulje, krema, gel ili losion unutar kontejnera.
Dizajn je vrlo jednostavan i velikodušan. Boja se može prilagoditi i dizajn je vrlo lagana i pri ruci. Možete ispisati ili emboss logo na vrhu. Jiangyin ljepota pakovanje je profesionalni proizvođač aluminijskom kapicom, prodaje aluminijskom kapicom niskim MOQ, dobrodošli da se konsultuje besplatan uzorak aluminijskom kapicom optimalnu cijenu.

ارسال پرس و جو

Značajke aluminijskom kapicom:

Professional ambalaže.
Mala i udobna.
Lako ukrcavanje.
Lagan i ugodan.
Reciklirati.
Okoliša neukusno.

Parametri aluminijskom kapicom:

Materijal: aluminij
Oblik: različitih oblika i boja može biti u skladu sa vašim zahtjevima ili uzoraka
Veličina: 15/18 / 20mm
Koristiti za: plastika unutarnje rukavima
MOQ: 10000pcs
Cijena: FOB Shanghai $ 0,03-0,1 / kom

Aplikacija i Službu za aluminijskom kapicom:

Upotreba: krema, losion
Make-up za pakovanje.
24-satni Online konsultacije.
naknadu štete

Jiangyin ljepota pakovanje je profesionalni Crimp na šarene proizvođača aluminijskom kapicom kupiti OEM prilagoditi aluminijskom kapicom na tvorničkim cijenama.

Sito štampa, izrada naljepnica, zlatotisak, mat, mraz, offset tisak, utiskivanje

Aluminij preklapanje se uglavnom obrađen u visoko automatskih proizvodnih linija, tako da imaju stroge zahtjeve na snagu, istezanje i veličini odstupanja materijala, ili će slomiti ili nabor vrijeme obrade. Kako bi se osigurala udobnost štampanja nakon formiranja poklopac boce, potrebno je da boca kapa materijala ploča ima ravnu površinu i ne valjanje maraka, ogrebotine i mrlje. Općenito, legura koristi je 8011-H14, 3003-H16, itd Materijal specifikacije su 0.20mm ~ 0.23mm debljine i 449mm ~ 796mm u širinu. Proizvodnju aluminijskih zatvaraču materijal može izvršiti toplog valjanja ili kontinuirano lijevanje i valjanje, koji su valjani od hladnog valjanja. U ovom trenutku, anti-krađe materijal za pokrivanje proizvođača u Kini koristi više kontinuirano lijevanje i valjanje trupaca nego valjanje trupaca. Jiangyin ljepota pakovanje je profesionalni proizvođač aluminijskom kapicom, prodaje aluminijskom kapicom niskim MOQ, dobrodošli da se konsultuje besplatan uzorak aluminijskom kapicom optimalnu cijenu.

Dongfang vijesti 17. septembra: prema insajderima, Kine protiv krađe boca kape će porasti za 10% godišnje. U 2010. godini, bit će potrebno oko 15 milijardi protiv krađe boca kape, te će biti potrebno 53.500 ~ 60.000 tona aluminijskih ploča i trake. Potražnja za aluminijske kape brzo raste. U ovom trenutku, većina paketa pića, vina, ljekovitog vina i pića u Kini i dalje od lomljenog staklenih boca, a mnogi od kape su izrađene od aluminija. U ovom trenutku, u Kini raznih pića proizvođači imaju desetine hiljada. Jiangyin ljepota pakovanje je profesionalni Crimp na šarene proizvođača aluminijskom kapicom kupiti OEM prilagoditi aluminijskom kapicom na tvorničkim cijenama.

istraživanje procjena

Prema podacima, u posljednjih nekoliko godina, godišnja proizvodnja pića je oko 8 milijuna tona, od čega je oko 50% od boce koriste za zaštitu od krađe poklopac.

sigurnost Alkohol je sve više i više pažnje od strane proizvođača, boca kapa kao dio paketa, anti-krivotvorenja funkcija i proizvodnja forma je prema diverzifikaciji, razvoj high-end, twist, otvoren, može pjevati, može se govoriti, više anti -counterfeiting zatvaraču je u širokoj upotrebi od strane proizvođača. Uprkos mijenja karakteristike anti-krivotvorenja kape, postoje dvije glavne vrste materijala, odnosno aluminija i plastike. Na međunarodnom planu, većina bocu vina kape su napravljeni od aluminija, koji se odlikuje jednostavnom izgledu, fino proizvodnju, ujednačena boja i fin dizajn sa naprednom tehnologijom ispisa. U poređenju sa plastičnim kapama boca, aluminij preklapa ne samo da imaju dobre performanse, ali također imaju niske troškove, bez zagađenja i mogu se reciklirati.

Plastična protiv krivotvorenja poklopac ima složenu strukturu i anti-reverse funkcijom za navodnjavanje, a njegova tehnologija površinske obrade je raznolik, jak trodimenzionalnom smislu, jedinstven i roman izgled, ali njegova inherentna nedostaci se ne može ignorirati. Zbog upotrebe toplotnog tehnologije staklenih boca, veličina greška boce usta je velika, a to je teško postići visok brtvljenje. Stručnjaci pakovanje je istakao da zbog prisustva jakih statičkog elektriciteta, boca kapa plastike se lako apsorbuju prašine u zraku, zajedno sa ultrazvučnog zavarivanja generira krhotine je teško eliminirati, problem plastičnog otpada na zagađenje alkohol nije u potpunosti riješen. Osim toga, kako bi se smanjili troškovi, neki proizvođači plastični čepovi boca su falsifikovani proizvod svoje sirovine. Sanitarne stanje je zabrinjavajuće. Jer je boca kape su djelomično povezan sa ustima staklenoj bočici, to nije lako reciklirati. Osim toga, u odnosu na aluminij boca kape, plastični čepovi boca košta oko – ili više puta. Jiangyin ljepota pakovanje je profesionalni proizvođač aluminijskom kapicom, prodaje aluminijskom kapicom niskim MOQ, dobrodošli da se konsultuje besplatan uzorak aluminijskom kapicom optimalnu cijenu.

Nasuprot tome, aluminij krađe boca kape može prevazići iznad nedostatke plastični čepovi boca. Naravno, aluminij boca kapa ima i neke nedostatke, kao što su različite strane boje kapa boce, lako proizvesti boju sa fenomen, pojava nedostatka promjene, ali ovi problemi mogu se naći na tehničko rješenje. protiv krađe zatvaraču aluminijuma je izrađen od visokokvalitetnog posebne aluminijske legure materijala, koji se uglavnom koristi za pakiranje vina, pića (uključujući i plin i osim za plin) i medicinske i zdravstvene zaštite proizvoda, a može zadovoljiti posebne zahtjeve visokih -Temperaturni za kuhanje i sterilizaciju.

Postoje gotovo 200 proizvođača aluminija overcap u Kini, sa godišnjim dizajn i proizvodni kapacitet od oko 9 milijardi dolara, među kojima su uvedene gotovo 30 proizvodnih linija i izlaz je više od 5 milijardi, što može proizvesti gotovo 100 vrsta boca kape. aluminij preklapanje se uglavnom obrađuju na visoko automatskih proizvodnih linija, tako da se zahtjevi za čvrstoću, istezanje i dimenzionalnih odstupanje materijala su vrlo strogi, ili će slomiti ili nabor vrijeme obrade. Kako bi se osigurala udobnost štampanja nakon formiranja poklopac boce, potrebno je da boca kapa materijal ploča površina ravna i bez valjanja maraka, ogrebotine i mrlje. Proizvodnju aluminijskih zatvaraču materijal može izvršiti toplog valjanja ili kontinuirano lijevanje i valjanje, koji su valjani od hladnog valjanja.

Međutim, prema izvještaju proizvođača folija za zaštitu od krađe, učinak pomoću folija za zaštitu od krađe je bolji od lijevanja i valjanja prazan.

tržište

Naša zemlja posjeduje alkohol, vino, lek pića, kao i pića i tako dalje većina i dalje daje prednost od bočice, među njima oko 50% vina zatvaraču je koristi aluminij materijal proizvodnje theftproof kapu. Kine protiv krađe kapa će porasti za 10% godišnje. Procjenjuje se da će do 2010. godine, u iznosu od krađe kapa dostići 15 milijardi, sa oko 60.000 tona aluminijskih ploča i traka.

Poznato je da postoje gotovo 200 proizvođača aluminija overcap u Kini, sa godišnjim kapacitetom dizajn oko 9 milijardi dolara, uključujući i 30 predstavio proizvodne linije sa kapacitetom od više od 5 milijardi, što može proizvesti gotovo 100 vrsta boca kape. aluminij preklapanje se uglavnom obrađuju na visoko automatskih proizvodnih linija, tako da su snage, istezanja i dimenzionalnih odstupanje od materijala su strogo potrebno, ili da će se slomiti ili nabor tokom duboko izvlačenje. Jiangyin ljepota pakovanje je profesionalni Crimp na šarene proizvođača aluminijskom kapicom kupiti OEM prilagoditi aluminijskom kapicom na tvorničkim cijenama.

Kako bi se osigurala udobnost štampanja nakon formiranja poklopac boce, potrebno je da boca kapa materijala ploča ima ravnu površinu bez kotrljanja maraka, ogrebotine i mrlje. Generalno, legura materijala kao što su 8001 – donose H16 – HI4 i 3003. Normalno debljina materijala je 0,20 – 43.23mm, tolerancija je ± 0,1%, a širina 449-796mm. Proizvodnja aluminijskom kapicom materijala mogu se obaviti tako toplog valjanja ili kontinuirano lijevanje i valjanje, koji su valjani od hladnog valjanja. Proizvodnja praksa pokazuje da toplo valjani trupac je bolji od lijevanog valjane smještati u efekt primjene poklopac za zaštitu od krađe. Jiangyin ljepota pakovanje je profesionalni proizvođač aluminijskom kapicom, prodaje aluminijskom kapicom niskim MOQ, dobrodošli da se konsultuje besplatan uzorak aluminijskom kapicom optimalnu cijenu.

استعلام

  • نام *

  • پست الکترونیک *

  • چنین

  • دولت

  • پیام *

  • *زمینه ها لازم است

Warning: include(../en/wp-content/themes/AB002-en/my-mail.php): failed to open stream: No such file or directory in /www/wwwroot/cnbeautypackaging.com/fa/wp-content/themes/AB002-bs/footer.php on line 127

Warning: include(): Failed opening '../en/wp-content/themes/AB002-en/my-mail.php' for inclusion (include_path='.:/www/server/php/73/lib/php') in /www/wwwroot/cnbeautypackaging.com/fa/wp-content/themes/AB002-bs/footer.php on line 127