Aluminij boca

Materijal je aluminij boca je aluminijska. To je ekološki i bez mirisa
Aluminijske boce je lako nositi kada putuju, ali i odličan za kućnu upotrebu.
Možete staviti kremu, krema oko očiju, itd kozmetike u boci.
Dizajn je vrlo jednostavan i velikodušan. Boja je vrlo klasična i dizajn je vrlo lagana i pri ruci. Jiangyin ljepota pakovanje je profesionalni OEM prilagoditi aluminija proizvođač boca, prodati mali MOQ aluminijske boce, dobrodošli u konsultovati hektograf / svila sitotisak aluminijske boce optimalnu cijenu.

ارسال پرس و جو

Karakteristike aluminijskih boca:

Professional ambalaže.
Mala i udobna.
Lako ukrcavanje.
Lagan i ugodan.
Reciklirati.
Okoliša neukusno.

Parametri aluminija boce:

Materijal: aluminij
Oblik: okruglog oblika
Kapacitet: 5-500ml mogu biti
Promjer: 15/19/20/25/28/33/35/40 / 66mm
Vrat: crimp na / vijak-na verzija
Površina: hektograf / Silkscreen štampanje / Electro-oplata i UV premaz
Koristiti za: boca
MOQ: 10000pcs
Cijena: FOB Shanghai $ 0.3-1 / kom

Aplikacija i Službu aluminija boce:

Upotreba: tečnost, krema, losion
Make-up za pakovanje.
24-satni Online konsultacije.
naknadu štete

Jiangyin ljepota pakovanje je profesionalni proizvođač aluminija boca, kupite šarene neukusno aluminijske boce u tvorničkim cijenama.

Sito štampa, izrada naljepnica, zlatotisak, mat, mraz, offset tisak

Pozadina tehnologija:

U ovom trenutku, na tržištu velikih razmjera za limenke pića, ali može otvorene pozicije u procesu skladištenja i transporta su lako biti zagađena, tu je i higijenu hrane sigurnost skrivene probleme, i ne mogu da ponovo ostvare brtvljenje, lako se uzrok zagađenje bocu pića, u isto vrijeme kada je vrijeme nije pio tako problematično za nošenje, može se odbaciti, obično dovodi do otpada. Jiangyin ljepota pakovanje je profesionalni proizvođač aluminija boca, kupite šarene neukusno aluminijske boce u tvorničkim cijenama.

Iz tog razloga, u Japanu i Južnoj Koreji, aluminijske boce i može se naširoko koristi u ambalaži pića umjesto pop konzervi. Ove aluminijske boce i limenke tankih zidova se uglavnom od strane Daiwa, UCC, i Takeuchi štancanje kompanija. Aluminijske limenke i konzerve su zatvorene sa jednokratnu metalnim navojem kape sa plastičnim jastučićima unutra. Ova metoda brtvljenje nije pouzdan za proizvode zahtijevaju visoke temperature dezinfekcije. U isto vrijeme, korisnici su zabrinuti oko ruke ogrebotina prilikom otvaranja. Osim toga, površina ramena boce je ravan ili zakrivljen, koji se širi prema van. Jiangyin ljepota pakovanje je profesionalni OEM prilagoditi aluminija proizvođač boca, prodati mali MOQ aluminijske boce, dobrodošli u konsultovati hektograf / svila sitotisak aluminijske boce optimalnu cijenu.

Tehnički elementi implementacije:

U cilju rješavanja navedenih tehničkih problema koji postoje u postojeću tehnologiju, komunalnih model daje aluminij boca i spremnika sa novim strukture koja ima prednosti lako povući mogu, zadovoljava zahtjeve visoke temperature dezinfekcije, te garantira zdravstvene ispravnosti boca usta i lako povući poklopac u procesu skladištenja i transporta.

Tehničko rješenje koje je usvojila uslužnog modela za rješavanje postojećih tehničkih problema je kako slijedi:

Pronalazak se odnosi na aluminijske boce i može sa novim strukturom, koji se sastoji od tijela boce, što je unutrašnji poklopac brtvljenje i poklopac vanjskog brtvljenje; Među njima, tijelo boca je aluminij bocu i unutrašnji poklopac brtvljenje je lako povući poklopac. Lako povući poklopac pokriva bocu usta tijela boce, a po obodu ivica je zapečaćena i povezan s obodnim rubu usta boce. Poklopac vanjskog brtvljenje je za jednokratnu upotrebu poklopcem na zavrtanje, i ivice površinu boce usta tijela boce se dostavlja uz vanjski navoj. Vijak kapa pokriva usta bocu i lako povući poklopac, a povezan je sa vanjskim navojem brtvljenje.

Osim toga, usta bocu i vanjski navoj se pritisne i formiraju sa telom bocu, a lako izvlačenje kapa je povezan sa ustima bocu navijanje pečat tijela boce.
Nadalje, sa navojem poklopac plastični poklopac ili metalni poklopac.
Nadalje, tijelo boce se sastoji od boce tijelo iz jednog komada i bocu ramena, a površina boce ramena je konkavno i zakrivljene površine.
Osim toga, omjer visine tijela bocu do bocu ramena je 1: 1 ~ 7: 3.
Nadalje, visina tijela boca je 131 ~ 200mm, visina tela bočice je 76 ~ 150mm, visina boce ramena je 65 ~ 120mm, a efektivna sposobnost tijela boca je 300 ~ 550ml, unutrašnji promjer usta boca je 24 ~ 46mm, unutarnji promjer tijela boca je 45 ~ 70mm, a udaljenost između vanjskog navoja i usta boca je 3 ~ 10mm.

Komunalnih model ima sljedeće korisne efekte:

Komunalnih model usvajanjem gore tehničke sheme, ne samo da ima prednosti konzerve, i može zadovoljiti potrebe visoke temperature zahtjevima dezinfekciju pouzdanost, istovremeno garantuje bocu prilikom skladištenja, transporta i lako zdravlje Povucite poklopac i sigurnost, može jamčiti na aluminijske boce nakon prve otvorene boce pića može se izvršiti kada nije pio drugi pečat, i upotreba jednokratnih plastični poklopac vijak potpuno eliminira ljude ruku prilikom otvaranja jednokratno metal navojem poklopac grebe psihološke probleme, pije visoku sigurnost. Jiangyin ljepota pakovanje je profesionalni OEM prilagoditi aluminija proizvođač boca, prodati mali MOQ aluminijske boce, dobrodošli u konsultovati hektograf / svila sitotisak aluminijske boce optimalnu cijenu.

Specifični režim implementacije:

Da bi svrhu, tehničke sheme i prednosti uslužnog modela jasniji, u nastavku je još jedan detaljan opis komunalnih modela. Treba shvatiti da je specifična utjelovljenje opisana se koristi samo da se objasni komunalnih model i ne koristi se za definiranje uslužnog modela.

Utjelovljenje komunalnih modela daje aluminij boca i limenki sa novim struktura, uključujući i bocu tijelo 1, što je unutrašnji poklopac brtvljenje i poklopac vanjskog brtvljenje. Među njima, boca tijelo 1 je aluminij boca i mogu biti od aluminija materijala prekriven film u produkciji mehaničkim štancanje, istezanja i valjanje, ili aluminij materijala koji nisu obuhvaćeni s filmom u produkciji mehaničkim štancanje, istezanja i valjanje se prska sa antikorozivne premaz. Unutrašnji poklopac brtvljenje je lako povući poklopac 2. lako povući poklopac 2 pokriva bocu usta 11 od boce tijela 1, a po obodu ivica je zapečaćena i povezana sa obodna ruba boce usta 11. Na primjer, lako povući poklopac 2 je integriran sa bocom usta 11 boce tijela 1; Poklopac vanjskog brtvljenje je za jednokratnu upotrebu vijak kapa 3, a za jednokratnu upotrebu navojnim zatvaračem 3 je plastični čep. Perifernih površina boce usta 11 tijela boce 1 je opremljen vanjski navoj 12, a usta bocu 11 i vanjski navoj 12 se formira žigosanje zajedno s tijelom bocu 1. Prilikom sklapanja, vijak kapa 3 pokriva boca usta 11 i lako povući poklopac 2, a zapečaćena povezani sa vanjskim navojem 12.

Aluminij boce opisao na ovaj način, komunalnih model ima prednosti konzerve, i može zadovoljiti potrebe visoke temperature zahtjevima dezinfekciju pouzdanost, istovremeno osigura bocu 11 u procesu skladištenja, transporta, i jednostavno poklopac izvlačenje zdravlja i sigurnosti 2, može jamčiti na aluminijske boce nakon 11 u prvi put otvorena boca pića može se izvršiti kada nije pio drugi pečat, a upotreba plastičnih navojnim zatvaračem 3 potpuno eliminira ljude ruku prilikom otvaranja jednokratna metal navojem poklopac grebe psihološke probleme, pije visoku sigurnost. Jiangyin ljepota pakovanje je profesionalni OEM prilagoditi aluminija proizvođač boca, prodati mali MOQ aluminijske boce, dobrodošli u konsultovati hektograf / svila sitotisak aluminijske boce optimalnu cijenu.

Opisuje kao optimizaciju komunalnih modela, boca 1 od telo integrisanog 13 i 14 bocu ramena, kao što je opisano u površini ramena boce 14 je unutra konkavno, savijeno zakrivljenu površinu, a visina bocu 13 i 14 boca odnos ramena od 1: 1 ~ 7: 3, a visina boce 1-131 ~ 200 mm, visina boce, 13 od 76 ~ 150 mm, visina boce ramena 14-65 ~ 120 mm, a 1 efektivnog kapaciteta od 300 ~ 550 ml boca, boce unutarnji promjer od 11 od 24 ~ 46 mm, unutarnji promjer boce, 13 za 45 ~ 70 mm, razmak između vanjski navoj 12 i boca usta 11 je 3 ~ 10mm.

Visina boce 1 je 131mm, visina boce 13 je 76mm, visina boce ramena 14 je 65mm, a efektivna kapacitet boce 1 je 300ml, unutarnji promjer boce usta 11 je 46mm, unutarnji promjer boce tijelo 13 je 60mm, a udaljenost između vanjskog navoja 12 i boca usta 11 je 3-10 mm.

Visina boce 1 je 131mm, visina boce 13 je 76mm, visina boce ramena 14 je 65mm, a efektivna kapacitet boce 1 je 330ml, unutarnji promjer boce usta 11 je 38mm, unutarnji promjer boce tijelo 13 je 66mm, a udaljenost između vanjskog navoja 12 i boca usta 11 je 3-15mm.

Visina boce 1 je 155mm, visina boce 13 je 90mm, visina boce ramena 14 je 65mm, efektivni kapacitet boce 1 je 400 ml, unutarnji promjer boce usta 11 je 46mm, unutarnji promjer boce tijela 13 je 66mm, a udaljenost između vanjski navoj 12 i boca usta 11 je 5-10mm.

Na ovaj način, aluminijske boce i limenke usvaja razvedena i zakrivljeni boca ramena 14, što je više prikladan za držanje i nije lako skliznuti. Osim toga, boca tijelo 1, koji se sastoji od boce tijela 13, ima još lijep izgled i viši razred. Jiangyin ljepota pakovanje je profesionalni OEM prilagoditi aluminija proizvođač boca, prodati mali MOQ aluminijske boce, dobrodošli u konsultovati hektograf / svila sitotisak aluminijske boce optimalnu cijenu.
Naravno, za jednokratnu upotrebu navojnim zatvaračem 3 aluminijske boce i može biti plastičnim čepom ili metalnim poklopcem.

Navedenih sadržaja je još jedan detaljan opis komunalnih model baziran na specifičnim šeme optimizaciju tehnologije i specifične realizacije komunalnih modela ne može se smatrati ograničena na ovim opisima. Za obične tehničko osoblje u tehničkom području komunalnih modela, određene jednostavne odbitak ili zamjena može biti bez prekida od začeća komunalnih modela, a sve to će se smatrati pripadaju oblasti zaštite komunalnih modela. Jiangyin ljepota pakovanje je profesionalni proizvođač aluminija boca, kupite šarene neukusno aluminijske boce u tvorničkim cijenama.

استعلام

  • نام *

  • پست الکترونیک *

  • چنین

  • دولت

  • پیام *

  • *زمینه ها لازم است

Warning: include(../en/wp-content/themes/AB002-en/my-mail.php): failed to open stream: No such file or directory in /www/wwwroot/cnbeautypackaging.com/fa/wp-content/themes/AB002-bs/footer.php on line 127

Warning: include(): Failed opening '../en/wp-content/themes/AB002-en/my-mail.php' for inclusion (include_path='.:/www/server/php/73/lib/php') in /www/wwwroot/cnbeautypackaging.com/fa/wp-content/themes/AB002-bs/footer.php on line 127