Dijete Dokaz Cap

Materijal poklopca za djecu je PP. To je ekološki i bez mirisa.
To može izbjeći curenje vode, ulje, krema, gel ili losion unutar kontejnera.
Također je za djecu, što može izbjeći dijete do greške.
Dizajn je vrlo jednostavan i velikodušan. Boja se može prilagoditi i dizajn je vrlo lagana i pri ruci. Možete ispisati logo na vrhu. Jiangyin ljepota pakovanje je profesionalni mali MOQ dijete dokaz kapu u džep proizvođač dijete dokaz kapa dobrodošli da se konsultuje OEM prilagođene dijete dokaz kapa cijena i za prodaju u Kini.

ارسال پرس و جو

Karakteristike dokazivanja kapa djeteta:

Professional ambalaže.
Mala i udobna.
Lako ukrcavanje.
Lagan i ugodan.
Reciklirati.
Okoliša neukusno.

Parametri dokaz kapa djeteta:

Materijal: PP
Oblik: okruglog oblika
Veličina: 20/400 18/400
Koristiti za: boca
MOQ: 10000pcs
Cijena: FOB Shanghai $ 0,03-0,1 / kom

Aplikacija i Službu dokazivanja kapa djeteta:

Upotreba: krema, losion, voda, gel, prah.
Make-up za pakovanje.
24-satni Online konsultacije.
naknadu štete

Jiangyin ljepota pakovanje je profesionalni proizvođač dijete dokaz kapa, dobrodošli da se konsultuje cijene na veliko kape za djecu.

Sito štampa, izrada naljepnica, zlatotisak, mat, mraz, offset tisak

Rast djece treba brizi roditelja. Danas, uvijek postoje lijekovi dostupni u svakoj porodici. S obzirom na specifičnost lijekova, različitih pakiranja je potrebno.

A sigurnosni paket dizajniran za zaštitu djece od otvaranja lijekova. Sa polipropilena injekcijom u unutrašnje jezgro i ubrizgavanje polietilena u vanjski poklopac dva laminiranih poklopac, vanjski poklopac i unutrašnji poklopac se mora pritisnuti čvrsto pri otvaranju, tako da je vanjski poklopac podnosi ispupčeni blok kraju unutrašnji poklopac, i čine ga zvonila zajedno, u isto vrijeme, ili to neće biti u mogućnosti da otvorite poklopac. Prilikom zatvaranja poklopca, samo zategnite usta bocu prema rutinu. Metoda otvaranje se razlikuje od opšteg poklopac medicinske boce, koja može učinkovito spriječiti djecu od slučajno uzimanja lijekova i zaštitu sigurnosti lijekova. Jiangyin ljepota pakovanje je profesionalni mali MOQ dijete dokaz kapu u džep proizvođač dijete dokaz kapa dobrodošli da se konsultuje OEM prilagođene dijete dokaz kapa cijena i za prodaju u Kini.

To ne samo da može štititi sigurnost lijeka, ali i spriječiti djecu od slučajno uzimanja lijeka prilikom otvaranja Bočica za igru. Sada je konkurencija industriji se sve više žestoke, samo bolje proizvode mogu poboljšati konkurentnost poduzeća, poboljšati imidž preduzeća proizvoda.

Način i standarde sigurnosti ambalaže za djecu rotacijskih boce kape sigurnost testiranje počeo kasno u Kini i nema relevantnih propisa o sigurnosti ambalaže za djecu u Kini u sadašnjoj fazi. U ovom trenutku, Sjedinjene Države imaju 9 sigurnosne standarde ambalaže za djecu i daje posebne zahtjeve za sigurnosna pravila pakovanje neke djece, uglavnom fokusirajući se na metode pakiranja sigurnost za djecu i guska niz metoda otvorene otkrivanje sigurnost pakovanja. Među njima, ASTM D 3475-1995 (2003) svrstavaju dječje sigurno pakiranje proizvoda. Jedan od najčešćih oblika ambalaže je poklopac sigurnost djece.

Dizajn ideja Rotary poklopac boce se temelji na sigurnosti za sprečavanje slučajnog gutanja od strane ljudi koji nisu pacijenti, posebno djece i mentalno bolesnih pacijenata. Danas ćemo analizirati različite spin bocu. Jiangyin ljepota pakovanje je profesionalni mali MOQ dijete dokaz kapu u džep proizvođač dijete dokaz kapa dobrodošli da se konsultuje OEM prilagođene dijete dokaz kapa cijena i za prodaju u Kini.

U ovom trenutku, obični boce pakovanje obično zapečaćeni aluminijskom folijom brtvu kako bi se osigurala nepropusnost, ali nakon što je otvorio brtvu, efekat brtvljenje nije zagarantovana, tablete i kapsule se često otvaraju u poklopac boce, a siromašni brtvljenje država će izazvati apsorpcija droga ili oksidacije propadanja. Tako se uglavnom oslanjaju na Dihtung, postoje velike skrivene opasnosti. Drugo, kada se često otvorio poklopac boce, vlaga će upasti u bocu i ubrzati propadanje droge. Konkretno, kao što je aspirin, fenobarbital natrija, šumeće tablete, ispit, itd, sklon na deformacije ili pogoršanja nakon apsorpcije vlage, moraju biti zapečaćene boce ambalaži. Jiangyin ljepota pakovanje je profesionalni proizvođač dijete dokaz kapa, dobrodošli da se konsultuje cijene na veliko kape za djecu.

Stoga, posebna tačka posebnih rotacionog kapa boca je opremljena dvostrukim funkcijama vlage i otvaranje, kako bi se osiguralo relativnu brtvljenje stanje medicine ostalo u boci paket nakon otvaranja tokom upotrebe. Djece i na prevenciju od otvaranja i konzumiranja droge greškom.

Sigurnosni poklopac rotacijski za djecu je struktura dvoslojne sa dva sloja iznutra i izvana. Unutrašnje strane vrha vanjskog poklopca i vanjske strane vrha unutrašnji poklopac povezani su slot karticu, koja ima funkciju sprečavanja djece iz otvaranja. , Pokriti vrhu sa skladište droge, u sredini skladišta droge sa klapa, podijeljen na dva dijela, dio za sušenje, drugi dio agent kisika, na vrhu je skladište droge sa linkovima u ring da se pokriju u unutrašnjosti vazduha rupa za skladište droge, skladište droge, na vrhu poklopca, opremljen je utikač, priključite sarađivati ​​sa preciznošću boce, može osigurati brtvljenje. Spoljni poklopac je opremljen sigurnosnim prstenom. Kada se zategnuti kapu, sigurnost zube na sigurnosnim prstenom i sigurnost boca zuba će u interakciji jedni s drugima, kao i sigurnost bocu zube na sigurnosnim prstenom će komunicirati jedni s drugima. Sigurnosni prsten je odvojena od poklopca. Jiangyin ljepota pakovanje je profesionalni mali MOQ dijete dokaz kapu u džep proizvođač dijete dokaz kapa dobrodošli da se konsultuje OEM prilagođene dijete dokaz kapa cijena i za prodaju u Kini.

استعلام

  • نام *

  • پست الکترونیک *

  • چنین

  • دولت

  • پیام *

  • *زمینه ها لازم است

Warning: include(../en/wp-content/themes/AB002-en/my-mail.php): failed to open stream: No such file or directory in /www/wwwroot/cnbeautypackaging.com/fa/wp-content/themes/AB002-bs/footer.php on line 127

Warning: include(): Failed opening '../en/wp-content/themes/AB002-en/my-mail.php' for inclusion (include_path='.:/www/server/php/73/lib/php') in /www/wwwroot/cnbeautypackaging.com/fa/wp-content/themes/AB002-bs/footer.php on line 127