plastična kapaljka

Plastična zatvaranje kapaljkom s plastičnim pipetom
Materijala plastične zatvaranja kapaljkom sa plastičnim pipetom je PP, PVC i gume. To je ekološki i bez mirisa.
Koristi se za eterično ulje boce.
Dizajn je vrlo jednostavan i velikodušan. Boja se može prilagoditi i dizajn je vrlo lagana i pri ruci. Možete ispisati diplomiranja na pipetu.
Jiangyin ljepota pakovanje je profesionalni zatvaranje plastičnih kapaljkom s plastičnim proizvođača pipetom, prodavati OEM prilagoditi plastične kapaljkom, dobrodošli da se konsultuje diplomirao plastične kapaljkom optimalnu cijenu.

ارسال پرس و جو

Karakteristike plastike kapaljkom:

Professional ambalaže.
Mala i udobna.
Lako ukrcavanje.
Lagan i ugodan.
Reciklirati.
Okoliša neukusno.

Parametri plastike kapaljkom:

Materijal: PP
Vimena: Proizvodi od gume i PVC
Staklo cijevi: može biti kao na tvoj zahtjev
Zatvaranje: 18/400 18/410 18/415 20/400 20/410 22/410 24/410 28/410
Površina: Svila sitotisak / diplomiranja Mark
Koristiti za: bitne boca ulje
MOQ: 30000PCS
Cijena: FOB Shanghai $ 0.15-0.25 / kom

Aplikacija i Službu plastičnih kapaljkom:

Upotreba: eterično ulje
Make-up za pakovanje.
24-satni Online konsultacije.
naknadu štete

Jiangyin ljepota pakovanje je profesionalni proizvođač plastičnih kapaljkom kupiti kalibriran plastična kapaljka po tvorničkim cijenama.

Sito tisak, zlatotisak, mat, mraz, offset tisak

Postoji razlika između eyedropper i gumenim glave eyedropper

1. Različite kategorije

Kapaljku: debeli stomak kapaljkom i zajedničke kapaljku. Od gume bradavice i šiljatim staklene cijevi.
Gumena glava kapaljkom: ravno, ravno sa tampon loptu i zakrivljena sa tampon loptu i drugim oblicima. Specifikacija ljepilo glave kapaljku se izražava dužinom cijevi, najčešće se koristi za 90 mm, 100 mm 2 vrste. Kapaljku ljepilo glava bila 0.05ml po kap.

2. različite namjene

Kapaljku: uzeti ili dodati male količine reagensa, te da supernatant da odvoji talog.
Gel vrhom kapaljku: instrument se koristi za izdvajanje ili kaplje mala količina tekućine reagensa.

3. Obratite pažnju na različite upotrebe

Kapaljku: pri dodavanju, kapaljku bi trebao biti okomito na vrhu posude, nemojte ga naginjati, ne stoje naopako, ne produži u unutrašnjost kontejnera, ne dodiruju zid kontejnera. Osim upijajući rješenje, vrh ne treba dirati drugi pribor za bi se izbjegla kontaminacija nečistoćama. Ne rade dvije stvari odjednom.
Običnog kapaljku treba da se očisti nakon upotrebe, dok je posebno kapaljku ne može očistiti. Posebne kapaljku treba da se vrati na originalnu reagens boca nakon upotrebe.
Kada se koristi, ne samo koristiti palcem i kažiprstom, ali prste srednje i prsten.

Ljepilo glava kapaljku: držite staklo sa srednjim prstom i prsten prst za održavanje stabilnosti, stisni ljepilo glava sa palcem i kažiprstom za kontrolu udisanja ili ispadanje reagensa. Jiangyin ljepota pakovanje je profesionalni zatvaranje plastičnih kapaljkom s plastičnim proizvođača pipetom, prodavati OEM prilagoditi plastične kapaljkom, dobrodošli da se konsultuje diplomirao plastične kapaljkom optimalnu cijenu.
Kada dodajete tečnost, ne produži u kontejner, a kamoli dodirnuti kontejnera. To treba prekinuti vertikalno na 0,5 cm iznad kontejnera.
Nije naopako ili stan na stolu. Ubacite u čistu bocu ili cijevi.
Isperite odmah nakon upotrebe. Ne bi privukli još jedan reagens bez čišćenja. Kapaljku ne treba čistiti.
kapa ljepilo i stakla kapaljkom treba čvrsto u kombinaciji bez curenja zraka. Ako se ljepilo kapa stari, treba biti zamijenjena u vremenu.
Vrh gela vrhom kapaljku je dozvoljeno da dirati zid epruvete kada se toksične ili korozivne tečnost dodati na cijev.
Ljepilo glava kapaljku se često koristi sa mjernim cilindrom.

Ako je kapaljkom opremljen s kapaljkom, na kapaljku je u svrhu kapaljku i ne može apsorbirati druge tekućine. Ne prelaze – koristiti ili isperite water.Jiangyin ljepote pakiranje je profesionalni proizvođač plastičnih kapaljkom kupiti kalibriran plastična kapaljka po tvorničkim cijenama.

Plastični kapaljkom je od PE, pet i drugih materijala, koji je neophodan eksperimentalni potrošne za laboratorijsku, istraživanje hrane, lijekova, i drugim industrijama. To ima prednosti niskih troškova i jednostavnu upotrebu. Specifikacije su 0.2ml, 0.5ml, 1ml, 3ml, 5ml i 10ml.

Način upotrebe:

1. Kada koristite plastične kapaljkom, skupite vrhu čvrsto prstom da izbace zrak u kapaljku. Zatim stavite kapaljku u reagens boca, pusti prst, a reagens će se udiše.
2. Nakon što je rješenje, kapaljku treba držati na vrhu veliki stomak, a ne treba postavljati stana ili naopako za sprečavanje rješenje povrata vode.
3. Kada pada tečnost, to treba prekinuti iznad čašu, a ne dodiruju zid posudu za izbjegla kontaminacija kapaljku ili reagensa.
4. Ne stavljajte kapaljku na test klupi ili drugim mjestima na izbjegla kontaminacija kapaljku.
5. Isperite koristi kapaljkom sa čistom vodom odmah za ponovnu upotrebu.
6. Nemojte koristiti neočišćene kapaljku da bi privukli još reagensa (ne ispirati kapaljku na pad bocu s vodom).
7. Većina plastične kapaljke su za jednokratnu upotrebu. Ako postoji biološki rizik u tečnosti apsorbuje, plastične kapaljku treba baciti u žuti vreću za smeće za sprečavanje laboratoriju zagađenja.

Jiangyin ljepota pakovanje je profesionalni zatvaranje plastičnih kapaljkom s plastičnim proizvođača pipetom, prodavati OEM prilagoditi plastične kapaljkom, dobrodošli da se konsultuje diplomirao plastične kapaljkom optimalnu cijenu.

استعلام

  • نام *

  • پست الکترونیک *

  • چنین

  • دولت

  • پیام *

  • *زمینه ها لازم است

تولید - محصول


Warning: include(../en/wp-content/themes/AB002-en/my-mail.php): failed to open stream: No such file or directory in /www/wwwroot/cnbeautypackaging.com/fa/wp-content/themes/AB002-bs/footer.php on line 127

Warning: include(): Failed opening '../en/wp-content/themes/AB002-en/my-mail.php' for inclusion (include_path='.:/www/server/php/73/lib/php') in /www/wwwroot/cnbeautypackaging.com/fa/wp-content/themes/AB002-bs/footer.php on line 127