Plastična Powder Box

Plastična Prazna puder u prahu kutija Cosmetic Case
Materijal: PP / PS
Značajke: Prah kutija plastika je lako nositi kada putuju, ali i odličan za kućnu upotrebu.
Upotreba: Savršeno kontejner za puder u prahu ako za putovanja, jednostavan za korištenje i uštede prostora.
Dizajn: Možete staviti lisnato na sito, pogodan je za puder i Sponge. Jiangyin Beauty Pakovanje je profesionalno Plastična prah kutija, Džepna Plastična proizvođač kutija u prahu, niske .MOQ Plastična puder u prahu kutija, dobro da se konsultuje.

ارسال پرس و جو

Karakteristike praška kutije plastike:

Professional ambalaže.
Mala i udobna.
Lako ukrcavanje.
Lagan i ugodan.
Reciklirati.
Okoliša neukusno.

Parametri pudrijera plastike:

Materijal: PP / PS
Oblik: okrugli / kvadratnog oblika
Kapacitet: 5g / 10g / 20g / 30g / 50g
Boja: prozirna / crna / bijela
MOQ: 1000PCS
Cijena: FOB Shanghai $ 0,26-0,45 / kom

Aplikacija i Službu praha kutije plastike:

Make-up za pakovanje.
24-satni Online konsultacije.
Naknadu štete.

Prah kutija labave je zapravo sličan kolač u prahu, i to igra ulogu kontrole ulja. Nakon što je šminka završi, možete koristiti dim da se male količine puder u prahu i lagano potapše ga na lice. To će učiniti šminka izgledati jasnije i daju mat-kao što je mat. Jiangyin Beauty Pakovanje je na punjenje Lako ukrcavanje Plastični proizvođač puder u prahu kutija, OEM prilagoditi na lageru Travel Plastična puder u prahu kutija, dobrodošli da se konsultuje cijenu.

Toner patrone može da se koristi za sprečavanje karmin iz blijedi. Neki ruževi su vrlo lako da bledi, ili postoji bojenje kupa. Nakon nanošenja ruž, možete pokriti usne papir maramicom i lagano širi sloj puder u prahu, koji može igrati fiksnu ulogu.

Osim šminke, u prahu kutija ima funkciju koja se koristi na kosi. Kada je kosa malo masna, osim za jednokratnu upotrebu spreja, možete koristiti i dim da bi privukli neki puder u prahu na kosu, što može smanjiti masnu kosu. Postoje mnogi načini za puder u prahu kutije, ali je skuplji puder u prahu se ne preporučuje za upotrebu izvan lice. Uostalom, cijena takvih proizvoda je i dalje tu. Jiangyin Beauty Pakovanje je profesionalno Plastična prah kutija, Džepna Plastična proizvođač kutija u prahu, niske .MOQ Plastična puder u prahu kutija, dobro da se konsultuje.

Razlika između meda u prahu i puder u prahu nije jasno. Koja je razlika između ova dva?

Što je med u prahu?

Prah se naziva i make-up u prahu. Sadrži fini puder i ima dobru apsorpciju viška ulja na licu, što može stvoriti glatke i nježan učinak i trajan učinak. Često se koristi u svakodnevnom šminku zbog svoje lukav ljepote.

Ono što je puder u prahu?

Profesionalni naziv pudrijera labave se naziva prah okvir za šminku, što je posljednji korak u sastavu. To može u potpunosti prilagoditi ton kože, podešavanje boje šminke, pomoći da se stvori prirodni make-up, i spriječiti šminku. Osim toga, puder u prahu ima određeni učinak prikrivanje, a isto tako može razumjeti boje kože i čine izgled kože transparentniji.

Razlika između meda u prahu i puder u prahu.

Iako je u pitanju tehničkom smislu, kako med u prahu i puder u prahu se nazivaju šminke u prahu, ali efekat je drugačiji. Prah je lagan i transparentan i ima dobru apsorpciju ulja. Nakon upotrebe, šminka izgleda čisto, ali ne postoji prikrivanje efekt. I boja u prahu je više, to je također dobar izbor u ispravljanju boje kože. U prahu se koristi za skrivanje, što može učiniti ukupni šminke sublimat, što je dobar izbor za šminku. Jiangyin Beauty Pakovanje je na punjenje Lako ukrcavanje Plastični proizvođač puder u prahu kutija, OEM prilagoditi na lageru Travel Plastična puder u prahu kutija, dobrodošli da se konsultuje cijenu.

استعلام

  • نام *

  • پست الکترونیک *

  • چنین

  • دولت

  • پیام *

  • *زمینه ها لازم است

تولید - محصول


Warning: include(../en/wp-content/themes/AB002-en/my-mail.php): failed to open stream: No such file or directory in /www/wwwroot/cnbeautypackaging.com/fa/wp-content/themes/AB002-bs/footer.php on line 127

Warning: include(): Failed opening '../en/wp-content/themes/AB002-en/my-mail.php' for inclusion (include_path='.:/www/server/php/73/lib/php') in /www/wwwroot/cnbeautypackaging.com/fa/wp-content/themes/AB002-bs/footer.php on line 127